web statistics

Transponder sleutels


Paul Schoenmakers dupliceert ook auto transponder sleutels ( sleutels met een startonderbreker). Veel automerken hebben vanaf bouwjaar 95 standaard een startonderbreker ingebouwd. Dit als extra beveiliging, tegen diefstal van de auto.

Autodiefstallen zijn landelijk gedaald, onder meer dankzij dit systeem. Helaas zijn niet alle sleutels te dupliceren, maar komt u gerust eens langs met uw sleutel. Als u sleutel te dupliceren is doen wij dit klaar terwijl u wacht of winkelt.

Wat is een transponder sleutel?
Dit is een sleutel waar zich een transponder (chip) bevind. Deze transponder geeft tijdens het starten een signaal af aan de startmotor waardoor de auto kan worden gestart. 
Een transponder sleutel bevat een stukje elektronica, dat in de kop van de sleutel zit met hierin opgeslagen een reeks van cijfers. In het motormanagement van de auto zit ook een transponder code.

Als alles goed is gekopieerd komen beide codes overeen en kunt u de auto starten, blijken beide codes niet met elkaar te kloppen dan draait de motor wel rond tijdens het starten maar zal deze niet aanslaan omdat de benzine toevoer wordt geblokkeerd.

Flipkey ook wel klapsleutel genoemd, met een ruim assortiment aan klapsleutels hebben wij uw merk en type op voorraad tegen veel scherpere prijzen dan de dealer. 

Deze mooie coole klapsleutel voor uw auto leverbaar met en zonder transponder (chip). Ook kunnen wij eventueel de transponder uit uw eigen sleutel overzetten in deze klapsleutel. Deze klapsleutel is niet leverbaar met afstandsbediening informeer naar de mogelijkheden in de winkel.

Hier onder kunt u gemakkelijk kijken of we u autosleutel met startonderbreker (chip) na kunnen maken.

Transponder autosleutel (chip) te klonen versie 1 klik hier. 

Transponder autosleutel (chip) te klonen versie 2 klik hier.

 | Meer

Paul Schoenmakers

Weeshuissteeg 3

 

  • KvK nummer 36007987
  • B.T.W. nummer 1307.52.435.B01
  • Bank gegevens:
  • ING bank: NL37INGB0672626357
  • IBAN/SEPA Nummer:
  • NL37INGB0672626357 , BIC Nummer: INGBNL2A

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.